dissabte, 1 de febrer del 2014

Galetes de mantega amb xocolata blanca



Encara que no siguin la opció més saludable, sempre vénen bé unes bones galletetes. Avui, per fi, quedava amb unes amigues que no havia vist durant massa temps. He decidit de fer per elles unes galletes de mantega i perquè fóssin més bones, he afegit xocolata blanca. Per acabar-ho d'endolcir, he donat forma de cor a unes quantes :P 


He de dir que el xocolata s'ha cremat una mica.. hauré d'investigar si hi ha cap manera de que això no passi! Crec que ajuda molt no pujar gaire la temperatura del forn, per això recomano posar-la a uns 175ºC.

Ingredients:
- 90 g de mantega
- 100 g de sucre
- 160 g de farina
- 1/2 culleradeta de sal
- 1/2 culleradeta de bicarbonat sòdic
- 100 gr de xocolata blanca, o negre, o amb llet...

Procediment:
1. Mesclar la farina i el bicarbonat en un bol. mentrre podeu encendre el forn a uns 175 ºC
2. Esmicolar la tableta de xocolata blanca i afegir-ho a la mescla
2. Fondre la mantega (microones, p.ex.) en un recipient a part i afegir-hi el sucre
3. Mesclar-ho tot en el bol gran. La masa ha de quedar micosa.
4. Fer bollets i aixafar-les a la taula
5. Coure durant uns 20 min, encara que això depèn molt del forn. 

Ara ja teniu una idea per fer un detallet original i homemade a algú que estimeu. Bon profit!






Imatges pròpies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada