dijous, 30 de gener del 2014

Sopa de bròquil amb llet d'avena



Si us agraden les verduretes i trobeu a faltar el pureret de casa...aquí us presentam una recepta fàcil i ràpida i sana (per als paladars que sapin apreciar el bon gust del bròquil).

Ara hem d'aprofitar perquè és verdura de temporada i a més, està d'oferta (iupi!). Nosaltres vam comprar un bròquil sencer per 50cent i d'aqui hem fet puré per dies i dies perquè ho vam congelar ;)




Ingredients (dóna per bastants de tuppers)
1 bròquil
1 ceba
1 gra d'all
1/2 got petit de tomatigat fet nostre (salsa de tomàquet)
Llet d'avena (pot ésser qualsevol, però aquesta dona un toc que combina la mar de bé amb el gust del bròquil)


Preparació
1. Sofregir la ceba i l'all a una olla. No excessivament que després ho bullirem!
2. Afegir-hi el bròquil talladet
3. Al cap d'uns minutets, afegir el tomatigat i tapar-ho d'aigua
4. Quan la verdura està ben cuita, retirar-ho del foc, afegir llet d'avena i passar-ho pel minipimer. La llet s'afegeix al gust, vosaltres ja decidireu com el voleu d'espès.


No tenc cap foto de la recepta, aquesta és d'un restaurant –sense foto em semblava una entrada massa insípida–, però aviso que l'aspecte no és el més vistós de tots: queda un color marronós, del puré ja se sap... eii però que això no significa que quedi ben bo eh!


Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada