dimarts, 14 de gener del 2014
SOPAR DE COC
Una recepeta socurreguda per un sopar d'amics informal. És facílissim, rapidíssim i boníssim! Amb una mescla peculiar aconseguim una explosió de sabors, que provocaràn un orgasma bucal a tots es teus convidats. Sí, sí, apunta, apunta:
Temps de preparació: 10 min Temps de cocció: 0 a 15 min
RED DELICIOUS
Ingredients per ordre:
- Pa (recomanam xapata, que és ample i així hi quep tot)
- Melmelada de "frambuesa"
(si la passau per un colador ses pipides se separaràn i quedarà millor)
- Formatge de cabra calentet (mm...) És sa estrella d'es bocata.
- Mel (no gaire!)
- Poma
- Nous
LA TOSCANA
- Pa
- Tomàtiga en rodanxes
- Formatge de cabra
- Salsa de aufàbrega ("albahaca"): la venen feta a n'es súpers
- Oli i sal
I si voleu encendre els fogons...
FORMATGE BLAU
- Pa (amb llavors)
- Formatge blau (roquefort)
- Xampinyons a la planxa
- Ceba cuita
- Rúcula (opcionla)
- Oli i sal
I ara que ja els teniu encesos...
ESPARREGUET
- Pa (recomanablement de pagès)
- All fregat
- Tomàtiga en rodanxes
- Espàrrecs verds a la planxa
- Formatge semicurat calentet
- Oli i sal
Algunes receptes les vam descobrir a Le Châtelet, a n'es barri de Gràcia: molt recomanable!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Molt bona idea per un sopar informal!! Es coc Esparreguet és es que veig més fàcil de convertir en vegà ;)
ResponEliminahttp://quinoawakame.blogspot.com.es/
Hola Maria,
ResponEliminaHe vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la teva disposició!
Bernat
Lestevesreceptes.cat