dissabte, 27 d’abril del 2013

LLIBRETS DE PETXUGUES

Avui dissabte hem aprofitat per fer un dinaret amb ses amigues que viuen a Barcelona, en altres pisos d'estudiants. Hem fet llibrets de pernil i formatge amb petxugues i arròs. Sa recepeta és tan fàcil que més que res ho penjam aquí per aquells dies que ja estàs cansat de menjar sempre el mateix... ;)

Noltros, hem afegit arròs (n'ha sobrat i l'hem guardat en un tupper) i salsa de roquefort, un altre dia penjarem sa recepta!




Ingredients
Petxugues
Pernil dolç
Formatge semi en llenques o de sàndvitx

Arròs (i un poquet d'all)


Bàsicament ho vam anar posant per capes (petxuga-formatge-pernil-petxuga). I PUNT! Així de fàcil companys!! jajaja

Bon profiit!


2 comentaris:

  1. Una recepta ideal per estudiants!! :)
    Seguiré esperant una proposta vegetariana... ;)
    Besitos

    ResponElimina
  2. Hola,

    Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

    A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

    Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.

    Vols formar part d’aquesta gran familia?

    Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

    Carles Vicente
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina