diumenge, 16 de març del 2014

Cereals granola senzills




Bon dia!!

Avui matí m'he aixecat amb ganes d'esmorzar alguna cosa diferent i he buscat a Internet receptes de sticks de cereals. Però quan ja estaven fets, els he provat i he vist que s'assemblaven molt a uns cereals que m'encanten, de manera que he romput les barretes i me les he menjat amb llet. Així que ho publico com una recepta de cereals. Són rapidíssims de fer (10 minuts de preparació i 10 d'enfornar) i queden deliciosos! A més, els podeu guardar per menjar-los més d'un dia.





Ingredients
2 tasses d'avena
1/2 tassa d'oli d'oliva. També podeu utilitzar margarina o mantega (la mateixa quantitat)
2 cullerades de sucre
2 cullerades superes de mel
2 cullerades de postres de canyella en pols
Fruits secs (per exemple ametlles)
Fruita seca  (per exemple gerds)
Segó de blat ("salvado de trigo")*

Preparació
1. Posam l'oli amb la sucre i la mel a coure a foc lent fins que es fonguin.
Mentre, col·locam en un bol l'avena, la canyella, el segó, i els fruits i fruites seques en un bol. Millor si feis bocins les fruites i els fruits secs.
2. Quan la sucre i la mel s'han fos, tirar l'oli al bol on hi ha la resta d'ingredients.
3. Mesclar-ho
5. Estendre-ho a una planxa de forn amb un paper vegetal, pitjant perquè quedi compacte.
4. Enfornar durant 10 p 15 minuts màxim a uns 175º.

BON PROFIT!




Imatges pròpies

2 comentaris: